Άγνωστα, υπέροχα CD παραδοσιακής μουσικής στο ΚΕΠΕΜ

Σχετικά με Βιβλία, Περιοδικά και Ψηφιακούς Δίσκους
Άβαταρ μέλους
ΚΕΠΕΜ
Παλαίμαχος
Δημοσιεύσεις: 71
Εγγραφή: 21 Μάιος 2010, 14:42

Άγνωστα, υπέροχα CD παραδοσιακής μουσικής στο ΚΕΠΕΜ

Δημοσίευση από ΚΕΠΕΜ »

Μέσα από τις λαογραφικές αποστολές που διενεργεί το ΚΕΠΕΜ και μέσα από την επαφή του με κατά τόπους πολιτιστικούς φορείς διαπιστώθηκε η ύπαρξη πολλών εκδόσεων με εξαιρετικό ηχητικό υλικό αρχειακής αξίας, οι οποίες ωστόσο έχουν γνωρίσει τοπική μόνο διάδοση. Ξεκινήσαμε λοιπόν μία προσπάθεια συγκέντρωσης άγνωστων εκδόσεων, τις οποίες διαθέτουμε στο πωλητήριο του Κέντρου, αλλά και διακινούμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, προκειμένου να καταστούν προσβάσιμες σε όσους ενδιαφέρονται. Οι εκδόσεις προέρχονται από διάφορες περιοχές του ευρύτερου χώρου της ελληνικής παράδοσης, ενώ ο κατάλογος εμπλουτίζεται διαρκώς με καινούργιους τίτλους.

Δείτε αναλυτική περιγραφή των CDs και ακούστε δείγματά τους στο λινκ: http://simonkaras.com/politirio/spaniesekdoseis.html

Στον παραπάνω ιστότοπο μπορεί κανείς να κατεβάζει κάθε μήνα τον ενημερωμένο κατάλογο των εκδόσεων (κάθε μήνα προστίθενται αρκετές εκδόσεις), καθώς και ηλεκτρονική φόρμα παραγγελίας, στην περίπτωση που θα ήθελε να παραγγείλει κάποια από αυτές.

Ένα παράδειγμα μίας τέτοιας έκδοσης: Παραδοσιακοί σκοποί και τραγούδια από την Κέφαλο της Κω.

http://simonkaras.com/dodekanisa/218-kefalos.html
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΕΠΕΜ την 19 Ιουν 2012, 01:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Επιστροφή στο “Κυκλοφορίες Βιβλίων, Περιοδικών και Ψ. Δίσκων”